SPIRITUAL RETREAT

En inbjudan till ett perfekt sätt att vila från stress, mobilisera kropp, balansera eventuell mental och emotionella spänningar eller obalans, få tillgång till andligt uppvaknande samt bjuda in till djupt helande och ascension. Du får ett fantastiskt tillfälle att grunda och rota ditt autentiska Jag och väcka mer av din medfödda potential. Du öppnar upp för visdom och helande från Moder jord och reser djupare in mot ditt hjärta, för att balansera den manliga/kvinnliga energin – Shiva/Shakti.
Vi är omringade av magisk natur och vackert hav som nära granne. Dagarna fylls med Shamanic rituals, Samasthitiyoga, Mantra, Breathework, Meditation, Aura-rening, Reiki, Chakra activation, Light Language och mycket vila samt hälsosamma vegetariska måltider.

Detta fantastiska Lemuria Healing Center, är paradiset i Skåne mellan Trelleborg och Höllviken och cirka 2,5 mil från Malmö. Vi erbjuder det som behövs för vila, återhämtning, reflektion, självutveckling, yoga, meditation, andlig vägledning och Shamansk healing. Yogashala på bottenplan med underbar utsikt över natur och hav. Det rymliga köket med kaminens öppna eld är ett trevlig plats kontemplation och att smälta vår mat. Vi förbereder alltid våra måltider med omsorg och kärlek, eftersom vi tror på att maten är vår medicin och viktigt under denna vistelse. Den underbara lilla trädgården med vackraste omgivningen som inbjuder till tysta avslappnande promenader längs med stranden eller till den lilla hamnen där vi möts av egenodlad försäljning och konstnärliga besök . Det finns ett övernattningsrum för lång-distans resande med tre bäddar och delad toa/dusch. Parkeringsmöjligheter finns på gångavstånd och lokaltrafiken är tillgänglig.

Måltiderna som serveras är av hög klass, helt vegetariska och glutenfria då detta är en viktig näringstillgång i reningsprocessen och vilan. Vi anser att maten är din medicin till återhämtning och balans.

ÅTERHÄMTNING FÖR KROPP & SJÄL

Dagligt schema (detaljerat schema vid ankomst)

 • Daglig morgonyoga
 • Soft & Yinyoga på eftermiddag
 • Guidad Chakra meditation samt Aura rening
 • Shamanic ritualer
 • Healing i grupp
 • Light Language aktivering
 • Sound healing med Trumma och sång
 • Meditativa promenader i fantastisk Natur
 • Tid att observera, kontemplera & vila
 • Fri tillgång av utrustning till din yoga
 • Frukost/Lunch/Örtte/Frukt
 • Kvällsmat på egen hand om man inte har köpt till detta vid bokning

Dagarna börjar kl 08.00 och slutar ca kl 18.00, sista dagen avslutas kl 16.00.
Undervisas/guidning på mix Svenska/Eng.
Aktuell tid: läs i Kalender.
Plats: Lemuria Healing Center, Läs här.
Pris utan boende: 4500 SEK inkl alla måltider & fika. Bokningsavgift 2000 SEK (ej återbetalningsbar).
Pris för övernattningsrummet för långdistans resande, 600 SEK (60€)/natt/person. Medtag sänglakan eller hyr 50 SEK. Extra måltider 50 SEK/måltid. Meddela eventuella allergier.
Plats för Max 10 deltagare. Anmälan bindande och inte återbetalningsbar.
Läs mer om Anna Brus, andlig lärare, yogalärare, praktiserande Shaman.
- Vi välkomnar dig med Kärlek & Ljus

”Retreats with Anna always leave me a feeling of divine life power.”

Copyright © 2019 Yoga Brus AB | Yogabrus.com

All rights reserved.

YOGABRUS NYHETSBREV

Genom att klicka på "skicka" godkänner och samtycker du till vår Integritetspolicy

TOP