SOUND HEALING CIRCLE

Sound Healing Circle är för dig som känner vägledning och nyfikenhet att upptäcka den sanning som är bortom kropp och sinne dessutom en enormt helande upplevelse. En mycket reparerande ceremoni där vi använder shaman ritualer, guidad meditation, transcenderande kastanjetter & trum-ljud och Light Language healing. Fokus är den visuella upplevelsen och transformerande effekten.

Vibrerande ljud som Trumma är vanligt att använda inom tradition av Shamanism och är mycket transformerande, meditativa, omvälvande och öppnade till vårt andliga tillstånd. Vibrationen från en shamantrumma för oss in i ett djupare medvetandetillstånd. Vibrationen tar oss på en resa in i andra världar och dimension.
Du får en fantastisk möjlighet att grunda och förankra dig själv, samt väcka upp mer av din ursprungskraft. Du öppnar upp för visdom och helande krafter från Moder jord och resa djupare in i ditt hjärta.

Anna jobbar utifrån en hög dimension av ljusfrekvens, varje person får helande och ljusaktivering som är avsedd exakt i det ögonblicket. Alla element från naturen (måne, sol, jord, vatten, luft, eld) är involverade för att få bästa kvalificerad balans, plus mer för dem som vill/behöver ta emot. Initiering och ascension bjuds in. Alla kan delta och ingenting är för svårt eller lätt. Allt ges ändamålsenligt för varje deltagare. Förbered ditt liv på en överresa mot femte dimensionen och bortom. Varje Sound Healing Circle är unik och nya insikter och svar bjuds in.

"Equanimity arises when we accept the way things are"

LUGNANDE &HELANDE

 • Ljudterapi används över hela världen för sin bevisade lugnande förmåga
 • Vibrationerna som kan balansera fysiska, känslomässiga och andliga kroppar
 • Lugnande inverkan på nerv- och immun system
 • Balanserande för hjärta och autonoma och endokrina systemen
 • Själshelande
 • Terapi för känslotillstånd som exempelvis depression, trötthet, ilska, ångest, känslor av separation
 • Vägledande i rädsla och oro eller andra förhållanden som är relaterade till obalanser
 • Kan också frigöra och lindra trauma, stress/smärttillstånd
 • Chakra balanserande
 • Helande cirkel arbetar med dåtid, nutid och framtid
 • Mycket öppnade för självutveckling och nya insikter
 • Förberedande på en överresa mot femte dimensionen och bortom
 • Och mycket mera

Exempel på vad en Cirkel kan fyllas med är mjuka yogarörelser, Chakra aktivering, andningsövningar, guidad meditation, mantrasång, andliga ritualer och Shamansk Trumma blandat med aktiverande Light Language (Ljus-språk). Fokus kommer att ligga på våra övre CHAKRA såsom Hjärt-, Hals-, Tredje Öga- och Kron-Chakra. Vårt syfte är att låta informationen från Light Language aktivera och reparera, släppa ut vad som är meningen för detta ögonblick för att reparera kroppsligt, mentalt och andligt. Genom Annas erfarenhet är det en kraftfull, inte alltid bekväm men frigörande modul.

Light Language är ett multidimensionellt språk som alla förstår på själsnivå. Det kanaliseras från mina andliga guider som en dimensionell frekvens, kodat ljud och ljus. Budskapet är viktigt och essentiellt. Light Language talar direkt till ditt DNA, aktiverar och omkodar din personliga vibration eftersom ditt högre jag aktiveras av Light Language. Mycket av dess klarhet ligger inom det okända och ditt undermedvetande; att bryta igenom mentala barriärer genom att aktivera hjärtats vibrerande hälsosamma frekvenser. Läs mer under Light Language.

Plats: Lemuria Healing Center i Skåre Södra Sverige, som omges av magisk natur och helande havsbris, läs mer
Medtag gärna egen yogamatta (finns ett fåtal att låna), varm tröja till avslappningen samt skrivpapper och penna.
Läs mer om Anna Brus, andlig lärare och praktiserade.
Sound Healing Circle erbjuds vid flera tillfällen under året. Aktuella datum se vår Kalender.
- Vi välkomnar dig med Kärlek & Ljus

”Annas djup och healing förmåga är bortom denna jord, måste upplevas.”

Copyright © 2019 Yoga Brus AB | Yogabrus.com

All rights reserved.

YOGABRUS NYHETSBREV

Genom att klicka på "skicka" godkänner och samtycker du till vår Integritetspolicy

TOP