SHAMANISM

Shamanism är en andlig tradition som existerade före religionen och är en forntida vishet, hur man ansluter sig till naturen och hela Skapelsen. Shamanism tror på att naturen är besjälad. Ofta ses den ordinära verkligheten som en illusion – medan andevärlden/drömvärlden är platsen varifrån allting styrs. Shamanism anser att världen är fylld av osynliga andar, förfäder och krafter vilka kan påverka de levande. Shamanism har påträffats överallt i världen men främst i Eurasien, Nord-, Sydamerika, samt Afrika. Shamaner jobbar med med uråldriga andlig healing teknik utan användande av bibel eller skript.

När vi lever i omedvetenhet om själen och anden känner vi bara till vårt ego och personlighet. Vi identifierar oss med den i sådan grad att vi inte vet något annat. I personligheten är vi styrda av våra tankar och värderingar som skapar rädslor och känslomässig smärta. Genom att resa inåt i djup meditation kan vi komma i kontakt med vår själ och den kraft som finns i den. I själen finns inga värderingar, inga rädslor och ingen smärta. Där finns bara kärlek och visdom som en spegling av naturens magi.

Boka Shamanic (distans) Healing med Light Language via email och mötet sker via whatsapp/skype.

"Equanimity arises when you are one unite with everything"

ALLT HAR EN SJÄL

  • Shamanen kallas medicine män och är extraordinära healers. Shamanen tror på att naturen är levande. Shamanen praktiserar ett förändrat tillstånd av medvetandet. Shamanen har hjälpande andar. Shamanen dömmer aldrig. Shamanen använder kraft och vetskap som service. Shamanen lever med närvaro. Shamanen använder spåkonst. Shamanen gör extraction (att andligt ta bort något). Shamanen gör Soul portion retrieval. Shamanen gör Psycho pump (eskorterar avlidna själar från Jorden till efterlivet). Shamanen använda medlidande utan religion.
  • Shamanen använder intention till healing. Shamanen hämtar vishet från gudar och vår skapare tillbaka till vår Jord. Shamanen litar på kraften. Shamanen simmar i efterlivet. Shamanen spelar trumma och kastanjett. Shamanen arbetar som ett samfund. Shamanen arbetar med tidlösheten. Shamanen tror på magi. Shamanen använder inte filosofi men kosmisk intelligens. Shamanen manifesterar andlig guidning. Shamanen älskar, gråter & skrattar.
  • Shamanen tror på den Universella kärleken som Ett.

Boka Shamanic (distans) Healing med Light Language via email och mötet sker via whatsapp/skype.

- Vi välkomnar dig med Kärlek & Ljus

”Anna is precious, and makes a change in the world."

Copyright © 2019 Yogabrus AB | Yogabrus.com

All rights reserved.

YOGABRUS NYHETSBREV

Genom att klicka på "skicka" godkänner och samtycker du till vår Integritetspolicy

TOP