SAMASTHITIYOGA

Att definiera Samasthitiyoga
Samasthitiyoga tillåter dig att vara den du är och gör dig redo att gå djupare in i din Sadhana, andliga väg.
Samasthitiyoga är meditation i rörelse och andlig anslutning till dig själv, en spirituell vägledd yoga. En förkroppsligande fysisk bön. Förutom en medveten beröring genom vårt center och Chakra. Vi bjuder in den sanna naturen i rörelserna, sjunger forntida mantra för att minnas våra rötter, låter vårt hjärta uttrycka vår medfödda gudomlighet och öppnar våra händer som en kreativ befriande poesi. En guidad modell genom den kraftfulla närvaron. Vissa delar fysiskt utmanade, andra delar för mentalt träning och ett flöde för vår andlighet. Som en målande tavla att röra sig mot frihet. En starkt utvecklad och utjämnande modul för att väcka vår ande, för att vårda vår själ och för att belysa vår kropp och sinne.

Samasthiti betyder "stå i balanserad stillhet” är grundat på Yoga Sutras Yamas & Niyamas. Hur vi kan få jämvikt i sinne och känslor – Vara generös, vara snäll mot alla, det är den högsta essentiella formen av yoga praktisering. Vi använder mantra, mudras, pranayama, breathe work, andliga ritualer, universell intelligens, Reiki & Shamanism för att möta vår inre generösa kraft av yogarörelser och meditativ vibration.

"Equanimity arises when we accept the way things are"

TOGETHER AS ONE

En nyckel är inte att bli expert på någonting, istället inse att vi lär oss hela tiden. Det är lätt att praktisera om vi blir lekfulla som barn och väcker vår inre intuitiva sida. Det finns en magisk öppning att utforska nya saker som vår vackra yoga ger oss. Det är en öppning till närvaro, ett magiskt sätt att förändra tillståndet av ditt medvetande och möta ditt inre. En ändlös process att utforska din andlighet, reparera dåtiden och antända inre frid.

Samasthitiyoga® - en hälsosamma ekvation och professionellt skapad:

  • Passar alla
  • Helar på alla plan; fysiskt, mentalt, emotionellt, andligt
  • Den ger en öppning för att uppmärksamma och stå i en balanserad stillhet
  • Vi arbetar med extern fysisk anpassning för att skapa en mer subtil intern justering
  • Vi använder både yin & yang som en harmoni
  • Qigong inslag och mobilisering för leder och fascia
  • Mantra & andliga ritualer för att behålla yogans essens

BAKGRUND

Samasthitiyoga har sakta växt fram utifrån Annas många yogautbildningar men också genom Annas erfarenheter av livet, hennes liv som KarunaReiki®Master, Praktiserande Shaman och genom hennes andliga guider.

Avsikten är att anpassa ryggraden och kroppen i förhållande till jorden och himlen och syftet är att stärka kroppen, skapa mer mjukhet kring leder och i sinne. Samasthitiyoga är skapad för att ge dig en solid och frisk kropp. Klasserna är designade kring en serie med utrymme för variation och utforskning. Yoga/Qigong rörelser framhävs med stretch och vrid för att främja kroppens balans och lösa upp spänningar i fascia (bindväv) samt att bygga styrka i core, ryggrad och runt leder. Somatics (långsamt yin-flöde) synkroniserar andetag med rörelse för att skapa inre värme och balans.

Samasthitiyoga enligt följande:
- Samasthitiyoga Soft om du önskar lugnare tempo, vi använder stol och/eller yogamatta. (ej nybörjarkurs)
- Samasthitiyoga Advanced för vana yogis.
- Healing Yoga Sundays
- Sommaryoga
- Privatyoga
Läs om aktuella tider/priser i Kalender
Läs om Anna Brus, certified Yogalärare, andlig lärare, healer och praktiserande Shaman.

Vi erbjuder också:
Samasthiticoach® - Healing kurs i andlig & mental träning. Läs mer
Samasthitiweek – Reparerande vecka för din själ och kropp. Läs mer
- Vi välkomnar dig med Kärlek & Ljus

"Annas yoga är en skön blandning av detaljer och närvaro."

Copyright © 2019 Yoga Brus AB | Yogabrus.com

All rights reserved.

YOGABRUS NYHETSBREV

Genom att klicka på "skicka" godkänner och samtycker du till vår Integritetspolicy

TOP