LIGHT LANGUAGE HEALING

Ljusets språk är en högt-vibrerande ljusenergi som bär på andlig intelligens och information som finns i universum och varje cell i din kropp. Det är både intuitivt förstått och manifesteras unikt i olika former av de människor som kommunicerar Ljuset och de som upplever den. Anna manifesterar djupt helande energier under dessa Ljus överföringar.

Light Language är ett helande multidimensionellt språk som alla förstår på själsnivå. Ljusets språk är roten till alla språk. Ett universellt språk som bara kan förstås genom vårt hjärta och tredje öga. Det talas inte bara genom röst i former av toning, sång men uttrycks också genom att skriva, dansa och röra händer. Det kanaliseras från Annas hjälpande andar som en aktiverande, dimensionell frekvens, kodat ljud och ljus. Anna pratar, sjunger och gestikulerar. Händer och hjärta talar till dig.

Light Language identifierar var och hur du behöver helande; kroppsligt, emotionellt, mentalt, själsligt. Ibland känner du av effekten direkt, annat fall behöver kropp och sinne samla in informationen och själen kan sedan hämta upp när den är redo. Light Language helar alltid ändamålsenlig för varje deltagare, om det är i gruppsammanhang eller individuellt, och kan aldrig skada på något sätt. Det är rent och klart Ljus från en källa av kraft & kärlek.

Light Language talar direkt till ditt DNA, aktiverar och omkodar din personliga vibration eftersom ditt högre Jag aktiveras av Ljusets språk. Ett klargörande från förfäders och tidslinjer. Mycket av dess klarhet ligger inom det okända och i ditt undermedvetande; att bryta igenom mentala barriärer genom att aktivera hjärtats vibrerande hälsosamma frekvenser. Det är djupa lager alkemisk överföring av information. Initierande uppstigning bjuds in. Förbered ditt liv på en överresa mot femte dimensionen och bortom.

Boka Shamanic (distans) Healing med Light Language via email och mötet sker via whatsapp/skype.

Comment from participant:
”Anna is precious, and makes a change in the world.”
”Best hours in my life”
”Anna’s ceremonies makes me feel calm & free.”
”I’m in heaven because of Anna’s presence and authenticity.”
"I can cry, laugh and just be myself"
”The discomfort from my past trauma and fearis slowly dissolving and I feel alive again.”

SJÄLS HELANDE

Light Language ger support, aktiverar och helar:

  • Frigör energiblockeringar, trauma, rädslor mm
  • Går förbi begränsningar av det mentala sinnet
  • Klargör kommunikationen med det högre jaget
  • Aktiverar & balanserar DNA, tymuskörtel och tallkottkörteln
  • Tillgång till medfödd vishet
  • Emotionellt, fysiskt, mentalt & själs helande
  • Balanserar vibrationer för Ljus-kropp
  • Initierar uppstigning
  • Och mycket mera

Anna kombinerar professionellt Light Language Healing med djupgående Shaman Healing, du kan också kontakta Anna om du vill att hon besöker ditt seminarium eller retreat-plats. Budskapet är viktigt och essentiellt då vi tillsammans kan skapa mer frid på vår Jord genom att bjuda in en tydligt tändande vibration och frid till vår ande & själ. Light Language är ett sätt att öppna den kommunikationen.
Denna healing teknisk kan inte ersätta traditionell medicinsk vård men är bästa support till alla hälsoproblem, kontakta alltid läkare vid eventuella medicinska åtgärder och förfrågningar.
Läs om Anna Brus, Light Language healer, praktiserande Shaman & certifierad Yogalärare.

- Vi välkomnar dig med Kärlek & Ljus

Boka Shamanic (distans) Healing med Light Language via email och mötet sker via whatsapp/skype.

"Annas sång och ljusspråk tar mig till den värld som är fylld med trygghet och nytt liv."

Copyright © 2019 Yogabrus AB | Yogabrus.com

All rights reserved.

YOGABRUS NYHETSBREV

Genom att klicka på "skicka" godkänner och samtycker du till vår Integritetspolicy

TOP