LIGHT LANGUAGE HEALING

Light Language är ett ljud-helande multidimensionellt språk som alla förstår på själsnivå. Det kanaliseras från Annas andliga guider som en aktiverande, dimensionell frekvens, kodat ljud och ljus. Annas pratar, sjunger och gestikulerar. Händer och hjärta talar till dig.

Du kommer att kunna utforska denna fantastiska och djupa helande möjlighet på Annas yogakurser, Shamanic Healing, Sounds Healing Circle samt våra Andliga Retreats men du kan också kontakta Anna om du vill att hon besöker något av dina seminarium eller retreat-plats. Vi har upplevt att Annas healingförmåga är mycket kraftfull i grupper. Vill du hellre uppleva denna själshelande aktivering genom Light Language individuellt, så besöker du oss på Lemuria Healing Center eller på Distans via telefon/skype.

Eftersom Light Language identifierar var och hur du behöver helande; kroppsligt, emotionellt, mentalt, kommer vibrationerna att stödja dig i att släppa taget, ta emot och aktivera vad du behöver vid det exakta aktuella ögonblicket. Ibland känner du av effekten direkt, annat fall behöver kropp och sinne samla in informationen och själen kan sedan hämta upp när den är redo. Light Language helar alltid ändamålsenlig och kan aldrig skada på något sätt. Det är rent och klart ljus från en källa av kraft & kärlek.

 

Comment from participant:
”Anna is precious, and makes a change in the world.”
”Best hours in my life”
”Anna’s ceremonies makes me feel calm & free.”
”I’m in heaven because of Anna’s presence and authenticity.”
"I can cry, laugh and just be myself"
”The discomfort from my past trauma and fearis slowly dissolving and I feel alive again.”

SJÄLS HELANDE

Light Language ger support, aktiverar och helar:

 • Frigör energiblockeringar
 • Trauma frigörande
 • Ökar intuition
 • Går förbi begränsningar av det mentala sinnet
 • Klargör kommunikationen med det högre jaget
 • Aktiverar DNA, tymuskörtel och tallkottkörteln
 • Om du kallar dig själv högkänslig
 • Tillgång till medfödd vishet
 • Emotionellt, fysiskt, mentalt & själs helande
 • Balanserar vibrationer för Ljus-kropp
 • Initierande ascension
 • Och mycket mera

Light Language talar direkt till ditt DNA, aktiverar och omkodar din personliga vibration eftersom ditt högre jag aktiveras av Light Language. Ett klargörande av förfäder och tidigare tidslinjer. Mycket av dess klarhet ligger inom det okända och ditt undermedvetande; att bryta igenom mentala barriärer genom att aktivera hjärtats vibrerande hälsosamma frekvenser. Oftast är det inte översatt som en ord-till-ord-överföring – det är djupa lager alkemisk överföring av information. Initierande ascension bjuds in. Förbered ditt liv på en överresa mot femte dimensionen och bortom. Allt ges på ändamålsenligt för varje deltagare om det är i gruppsammanhang eller individuellt.

Budskapet är viktigt och essentiellt då vi tillsammans kan skapa mer frid på jorden genom att bjuda in en tydligt tändande vibration och frid till vår ande & själ. Det är medfödd inom alla varelser att kommunicera med det gudomliga. Light Language är ett sätt att öppna den kommunikationen. Som en metaforisk förklaring kan vi låta Light Language vara en regnbåge; där Atma och Brahma möts och vi alla blir Ett. Denna healing teknisk är också bästa stöd till någon annan medicinsk vård, kontakta alltid läkare vid eventuella medicinska åtgärder och förfrågningar.

Läs om Anna Brus, andlig lärare, certifierad yogalärare och praktiserande Shaman.
Läs om Lemuria Healing Center här.
Läs om Sound Healing Circle här.
Läs om Spiritual Retreat här.
Läs om Samasthiticoach - Healing kurs här.
Uppdaterad Kalender här.
- Vi välkomnar dig med Kärlek & Ljus

"Annas sång och ljusspråk tar mig till den värld som är fylld med trygghet och nytt liv."

Copyright © 2019 Yoga Brus AB | Yogabrus.com

All rights reserved.

YOGABRUS NYHETSBREV

Genom att klicka på "skicka" godkänner och samtycker du till vår Integritetspolicy

TOP