LEMURIA - FORNTIDA CIVILISATIONEN

Lemuria är benämningen på olika slags geografiska teorier och områden härledda till regionen kring Stilla havet respektive Indiska oceanen, även känt under Moderlandet Mu eller den förlorade kontinenten i Pacific. Denna forntida civilisation, symboliserar två olika aspekter av vårt medvetande och kulturen av Lemuriahärstammar omkring år 4,500,000 till 200,000 B.C. Det nämns även i Rig Veda om de ”tre kontinenterna som var”, där Lemuria är den ena, Atlanis den andra och Danavas den tredje.

Lemuria är också en blommande, kristallik civilisation, i våra parallella världar, där dualism är omöjlig och bara ovillkorlig kärlek är vägen för existens. En känsla av jämlikhet och sättet att låta själen hitta sitt hem. Möt Anna och lära dig att navigera i olika världar, få hjälp att komma ihåg vem du är, läka tidigare trauma, hitta lyckan inom dig och förstå kärleken och ljuset du är. Detta är fullt möjligt eftersom du är enormt viktig för denna värld och en del av uppstigningen som du och Moder Jord upplever i denna tidslinje.

Välkommen att Boka Shamanic (distans) Healing med Light Language via e-post och mötet sker via whatsapp/skype.

"Arcturians - fifth dimensional and higher star race"

LEMURIA & ARCTURIANS

En information vi alla har inom oss. Det vi läser är bara kunskap som repeteras. Om människan lär sig att tysta sitt sinne och låta personligheten bli en ram av mänsklig form, då finns alla den information som behövs. Vishet är den intelligens som människan tar emot via tallkottkörteln via sitt DNA och reflekterar via hjärtcenter som en Ljus information. Denna fantastiska Akasha krönika som berättar vårt ursprung för att finna vår mening och uppgift här på Moder Jord.

Arcturians, är en femte dimensionell högre stjärn ras. De var bland de första galaktikerna som skickade sina frö av medvetande in i jordens livsform. Och de kommer till oss för att leverera meddelande och uppvaknande. De uppmuntrar oss alla att komma ihåg vår galaktiska familj. Arcturians har alltid kärleksfull och omtänksam lärdom och budskap, men mycket exakta och korrekta. Människor tar emot Ljus-information genom medvetandet under meditation stunder eller i drömmar. De flesta människor har fortfarande sitt medvetandet i den tredje dimensionen men eftersom vi alla deltar i den universella förändringen av en dimensionell frekvens-förändring, öppnar fler och fler människor upp förmågan av sitt medvetande till femte dimensionen och bortom.

Många av människorna har tagit inkarnationer på jorden och behöver damma bort glömskan och separationen. Det är NU dags att släppa rädslor för andra civilisationer. Arcturians påminner oss om att vi har många uttryck för vårt multidimensionella JAG som för närvarande håller former på både Jorden, olika planeter och i andra galaxer.
De flesta av våra galaktiska uttryck lever i Ljus kroppen och den femte dimension som finns inom NUET av ovillkorlig kärlek.

Anna, har övat sitt medvetande i många år och delar gärna med sig av aktiverande och helande överföring av Light Language från Arcturians & Galaktiska Federationen.

Boka Shamanic (distans) Healing med Light Language via e-post
och mötet sker via whatsapp / skype.

- Vi välkomnar dig med Kärlek & Ljus

"Mötet med Anna öppnade min gåva till inre seende."

Copyright © 2019 Yogabrus AB | Yogabrus.com

All rights reserved.

YOGABRUS NYHETSBREV

Genom att klicka på "skicka" godkänner och samtycker du till vår Integritetspolicy

TOP