LEMURIA HEALING CENTER

En plats för utrymme att vara den du är och att anknyta till dina rötter. Vi erbjuder själs healing, yoga, meditation, Shamanism, Reiki och andliga essentiella ritualer. Vår intention är att ge dig det du behöver av djupgående rekreation, återhämtning, reflektion och självutveckling. En magisk plats för dig att vila från den yttre världen och utforska ditt inre och tillåta skön känsla av lugn & inre frid. Yoga och healing är ingen religion eller sekt-tradition, utan vi på Lemuria Healing Center tror på att vi alla är lika och att den ovillkorliga kärleken är vår väg till lycka och harmoni.

"Love is the Religion and Universe is the book"

LYSSNA TILL LIVET

Lemuria är benämningen på olika slags geografiska teorier och områden härledda till regionen kring Stilla havet respektive Indiska oceanen, även känt under Moderlandet Mu. Denna forntida civilisation, symboliserar två olika aspekter av vårt medvetande och kulturen av Lemuriahärstammar omkring år 4,500,000 till 200,000 B.C. Det nämns även i Rig Veda om de ”tre kontinenterna som var”, där Lemuria är den ena, Atlanis den andra och Danavas den tredje.
Hur får man tag i denna information? Det är en förståelse mot vårt Jag. En inkarnation av en oändlig cykel. Anna tog emot informationen genom en djup meditation. Bara för att informationen inte finns tydligt i en vetenskapsbok betyder det inte att den förlorats för alltid. I den högre vibrationen av vårt medvetande kan vi få den önskade information vi behöver och är redo för. Denna förmåga och initiering är något vi väcker till liv i vår kommande Samasthiticoach® Healing kurs och/eller andra events/healing.
Legenden säger att Lemuria är integrationen av all dualitet till en – Något som under många år vaknat och fångats i min reflection som en kreation av Lemuria Healing Center – Detta varande som En Enhet, sanningen, Kärleken.

Lemuria Healing Center är en plats för djup återhämtning, själshelande och vila i känslan av att "hitta hem". I vår Kalender hittar du våra erbjudande som yogakurser, guidad meditation, andliga retreat, Sound healing circle, Healing kurs Samasthiticoach® samt Shamansk healing.
Det finns också möjlighet att skräddarsy din egen retreat/kurs enl dina önskemål och våra rekommendationer; Samasthitivecka där vi bokar in ett personligt program, reparerar på djupet av sinne och själ (trauma, utbrändhet, depression mm). Eller bara komma hit och njuta av en helg/dag av lugn och frid.

Lemuria Healing Center som ligger i Skåne, mellan Trelleborg och Höllviken och cirka 2,5 mil från Malmö, är lyckligt omgiven av gudomlig och underbar Natur och havet som granne. Den vackra lilla trädgården med de underbaraste omgivningarna. Meditativa avkopplande promenader längs stranden. Den lilla hamnen där vi möter ekologisk försäljning och konstnärlig besökare. Morgonen bjuder ofta på fågelsång och sälar som solar sig på stenarna i havet. Eftermiddagen är sagolik med lugn yoga till solnedgång och att skön sömn till naturen ljud.

Det finns ett övernattningsrum med fyra sängar och delad toalett/dusch samt ett greenroom (växthus) en st bädd. Pris övernattningsrum eller sov i växthuset (för nära-naturen-känsla) lång-distans resande, 600 Skr/natt/person inkl hälsote och frukost.
Vi erbjuder också ’kurnatt’ i växthuset nära naturen och helande från Reiki. Du vaknar till himlens kraft ovanför dig och moder jords grundande viskning, pris 600 kr/natt inkl hälsote och frukost.

Lokal Transport info från Malmö/Trelleborg till Skåre ca 60 Skr/person/one way.
Alt 1: Malmö Central 146 mot Trelleborg, åk till Maglarp, 36 min, promenad till Skåre 40 min/3 km eller hämtas av bil (50 Skr/enkel resa).
Alt 2: Malmö Central 100 mot Höllviken Centrum, 35 min, 152 till Höllviken Stenbocks väg 6 min, promenad till Skåre 60 min/5,5 km eller hämtas av taxi/bil.
Alt 3: Malmö Central 146 till Trelleborg Centrum, boka 182 taxi Ring 0771-77 44 99 senast 2 tim innan upphämtning som kör direkt till Skåre, buss taxa, promenad 3 min Blenheimsvägen 6.

Anlända med bil till Blenheimsvägen 6: Fem parkeringsplatser vid avfart direkt till vänster från Kämpingevägen. Två parkeringsplatser intill husets framsida samt två parkeringsplatser på uppfarten. Vänlig parkera inte framför grannars tomt och tänk på att köra sakta med respekt och vänlighet mot alla. Du kan också anlända via cykel och gående.

Medtag eget sänglakan eller hyra för 50 Skr/set. Parkering är inom gångavstånd. Finns också närliggande boende Campus Area 100 meter & Lotsvillan Vandrarhem 11 km.

Läs om kommande ceremoni/kurser/retreat/priser i Kalender
Läs mer om ägaren, grundaren och andlig lärare Anna Brus
- Vi välkomnar dig med Kärlek & Ljus

"Lemuria - the mythical continent & motherland MU"

"Mötet med Anna gav mig tillbaka gåvan av att lyssna."

Copyright © 2019 Yoga Brus AB | Yogabrus.com

All rights reserved.

YOGABRUS NYHETSBREV

Genom att klicka på "skicka" godkänner och samtycker du till vår Integritetspolicy

TOP