Integritetspolicy

Vi på Yogabrus AB värnar om dig som besökare, vilket bland annat innebär att vi hanterar dina personuppgifter på ett sätt som tar hänsyn till din integritet. På grund av EU-dataskyddsförordningen (GDPR) från 2018.05.25 följer Yogabrus AB förordningen genom en integritetspolicy. I denna integritetspolicy beskrivs vilka personuppgifter vi samlar in från dig genom våra interaktioner med dig samt hur vi använder dessa uppgifter. Integritetspolicyn beskriver även dina rättigheter gentemot oss och hur du kan göra dina rättigheter gällande.

Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan knytas till en person som är i livet. Exempel på personuppgifter är namn, personnummer, adress, e-postadress, telefonnummer, bild, köphistorik etc. En behandling av personuppgifter är allt som görs med dem, exempelvis insamling, bearbetning, ändring, lagring, läsning, utlämning, avidentifiering eller radering.

Vi använder personuppgifter för att bedriva vår verksamhet och leverera de produkter och tjänster vi tillhandahåller. Vi använder även informationen för att skapa en bättre upplevelse vid besök av hemsidan samt för att informera dig om ditt konto och produkter. Dessutom använder vi personuppgifter för marknadsföringsaktiviteter och för att visa mer relevanta annonser om våra produkter och tjänster.

Vi tar emot vissa personuppgifter direkt från dig, exempelvis när du prenumererar på ett nyhetsbrev, anmäler dig till ett evenemang, köper en produkt eller kontaktar oss via mail. Vi samlar in en del av personuppgifterna genom att registrera hur du interagerar med vår hemsida, exempelvis genom användning av teknik som  cookies.

Vi kommer inte att sälja eller hyra ut dina personuppgifter till andra företag eller privatpersoner. Vi tillhanda håller sekretess och alla uppgifter förvaras konfidentiellt.

Rätt till tillgång: Du har rätt att få information om vilka personuppgifter om dig själv. Det kostar inget att få ut denna information och kopia av personuppgifterna.

Rätt till rättelse: Du har rätt att få felaktiga personuppgifter som rör dig rättade. Du kan även korrigera felaktig eller icke-komplett information om dig själv.

Rätt till radering: Du har rätt att få dina personuppgifter raderade utan onödigt dröjsmål.

Yogabrus AB, registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 556934-4764. Vi följer svensk dataskyddslagstiftning. Du kan alltid kontakta oss om du har frågor:

Yogabrus AB
Blenheimsvägen 6
SE-23193 Trelleborg
Sweden
anna@yogabrus.com
Telefon: +46  702 174525

Copyright © 2019 Yoga Brus AB | Yogabrus.com

All rights reserved.

YOGABRUS NYHETSBREV

Genom att klicka på "skicka" godkänner och samtycker du till vår Integritetspolicy

TOP