F.A.Q

Shamansk healing bokas via BOKADIREKT.SE där du tryggt både kan avboka och boka om tiden, betalning sker via swish när nu anländer eller begärd faktura. Ej avbokad tid debiteras.

Som andlig lärare och praktiserade Shaman och dessutom medial förmåga öppnar jag en portal från andevärlden och information & helande flödar fritt till dig var du än är lokaliserad, jag behöver dina samtliga personuppgifter innan start. Boka på BOKADIREKT.SE. Uppdaterad info och priser under Shamanic Healing.

Light Language (Ljusets språk) är ljud-helande, kodad information som kanaliseras direkt från andevärlden, ett multidimensionellt språk som alla förstår på själsnivå. Ljusets språk är ett kraftfullt helande, talar direkt till ditt DNA, aktiverar och omkodar din personliga vibration eftersom ditt högre jag aktiveras. Uppdaterad info under Light Language.

Alla är välkomna till denna gedigna Healing kurs. Syftet med denna gedigna healing-modul. Syftet är att hela dig själv och möjligheten att hela andra. I stora drag handlar det om att coacha sig själv mot Samasthiti; inre balans och stillhet. En healing-modul och certifiering för dig som vill utveckla din andlig träning, mental utveckling, själshelande och väcka din Sadhana- din andliga väg. Vänligen läs mer under Samasthticoach Healingkurs.

Alla kurser, ceremonier och retreat bokas via mail anna@yogabrus.com
Anmälningsavgift (beroende på kurs/event) via faktura skickas så fort vi har tagit emot din anmälan och ska betalas inom 10 dagar. Dröjsmålsränta enl räntelagen 22 %. Faktura på resterande betalning skickas en månad innan kursstart. (om inget annat anges i den specifika kursen). Samtliga avgifter återbetalas inte såvida du kan uppvisa läkarintyg. Avbokning av annan orsak inte giltigt och ingen återbetalning sker. Se aktuella tider i kalender.

Samasthitiyoga är meditation i rörelse och andlig anslutning till dig själv. Vi blandar yogarörelser med qigong, mantra och andningsövningar tillsammans med andliga ritualer och den universella intelligensen. En guidad modell genom den kraftfulla närvaron. En starkt utvecklad och utjämnande modul för att väcka vår ande, för att vårda vår själ och för att belysa vår kropp och sinne. Som en målande tavla att röra sig mot frihet. Läs mer under Samasthitiyoga.

Om du kan identifiera dig med någon av ovan symptom, eller annan stressymptom/obalans är du välkommen till Lemuria Healing Center, kontakta mig för mer info - anna@yogabrus.com

Beroende på om du är i behov av individuell behandling eller ta emot helande i grupp, har sin grund i ditt specifika trauma, symptom eller problem. Kontakta mig om du är osäker så kommer vi fram till bästa behandlingsmetod.

Lemuria Healing Center är perfekt med dess gudomliga natur och närhet till hav och bästa område för energibalans, återhämtning och vila. Vi ordnar också paketpris för dig som privatperson eller till grupper. Uppdaterad info under Lemuria Healing Center.

Vi anordnar årliga kurser och healing modul som ger dig certifiering att kunna ge healing både till dig själv och andra. Denna kurs ger dig svar om hur och var sinnet, själen och ditt högra jag befinner sig. Vi har döpt den till Samasthiticoach® Healing kurs, då vi anser att du behöver först coacha dig själv till helande jämvikt av kropp, sinne, själ och ande innan du kan ge äkta helande till andra. Alla är välkomna att ansöka. Uppdaterad info under Samasthiticoach®.

Ordet Yoga betyder unifiering, allt bli ett med kropp, sinne, själ, ande och universum. Uppdaterad info under min yogamodule Samasthitiyoga samt tider under Kalender.
Vetenskaplig forskning visar att Yoga ger ökad hälsa och har bevisat effekt på:
- hjärt/kärlsjukdomar och nervsystemet
- stress/utbrändhet
- huvudvärk/migrän
- Rygg- och nackproblem och annat fysiskt obehag
- balansera matsmältningen, ämnesomsättningen och immunsystemet
- känslomässiga och hormonella störningar
- sömnproblem och andra obalanser
- inre utrensning
- stödjer ditt intuitiva och andliga uppvaknande
- och mycket mera

Ja vi undervisar både Soft Samasthitiyoga och Avancerad Samasthitiyoga dessutom finns alltid lugnande Yinyoga i alla moduler. Vi rekommenderar också vår guidade Meditationskurs. Aktuell info under Kalender.

Om du har några specifika skador informera mig innan vi börjar vår praktisering. I vår hälsodeklaration undertecknar du att du tar eget ansvar för din egen hälsa. Om du intar receptbelagd medicin från läkare, fortsätt med detta, kontakta alltid och få råd från din läkare innan du ändrar dosen av din medicinering. Undvik att träna Yoga om du använder alkohol eller droger. Shamanic Healing/Reiki är ett komplement till annan medicinsk behandling och är inte avsedd att ersätta någon pågående medicinsk/terapeutisk behandling. Denna djupt helande/behandling är ett stöd och bästa komplement till dit eventuella medicinska användande och kan aldrig skada i någon riktning. Kontakta mig anna@yogabrus.com om du har fler frågor.

Informationen på denna webbplats är inte avsedd att ersätta professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling. Allt innehåll, inklusive text, grafik, bilder och information, som finns på eller tillgänglig via denna webbplats är endast för allmän informationsändamål. Det vi erbjuder är det bästa komplementet för sjukdomar och hälsoproblem. Vänligen kontakta en läkare om du behöver medicinsk hjälp med depression, sjukdom eller annat hälsoproblem.

Vi erbjuder INTE MEDICINSK RÅD, KURS FÖR BEHANDLING, DIAGNOS ELLER ANNAT YTTRANDE om dina villkor eller behandlingsalternativ. TJÄNSTER ELLER PRODUKTER SOM DU FÅR UNDER DENNA WEBBPLATS är endast för informationssyfte och erbjuds inte som medicinsk eller psykologisk rådgivning, vägledning eller behandling.

Vi skickar ut nyhetsbrev med jämna mellanrum som en uppdaterad information om våra ceremonier, retreat och kurser. Och för att du ska kunna vara först att boka din plats samt att få möjlighet att ta del av den kreativa inspiration varje brev ger.
På grund av EU-dataskyddsförordningen (GDPR) från 2018.05.25 är det viktigt att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Vi vill vara ärliga om varför vi samlar in dina personuppgifter och hur vi använder dem. Vi stämmer överens med de ökade kraven på insyn i den nya dataskyddsförordningen. Uppgifter hålls konfidentiella och vi använder sekretess. Informationen behövs för att vi ska kunna skicka information via e-post, skapa e-fakturor och ge professionellt hälsosamt stöd. När du får ett mail från databasen kan du alltid välja att avregistrera. När en medlem avregistreras från vårt register blir alla personuppgifter borttagna direkt. Läs mer på sidan Integritetspolicy.

Vi öppnar dörren 15 minuter innan eventets början. Anländ minst 5 min innan din bokade Samasthitiyoga, ceremoni, reterat och respektera dig själv och andra med tystnad. Vänligen ta med handduk vid ev transpiration. Parfym och starka dofter undanbedes. Vänligen stäng av mobiltelefoner. Respektera tystnad i meditationsalen.
Under en kvinnas menstruationperiod och under graviditeten är det viktigast att lyssna på din egen kropp. Din kropp vet vad som är bäst för dig. Yoga/meditation/healing är ett perfekt sätt att balansera före, under och efter graviditet/menstruationscykel och resten av ditt liv.
Under yogan använd bekväma mjuka kläder och medtag gärna filt eller en tjockare tröja till avslappningen. Yoga praktiseras barfota. Du behöver en yogamatta, se shop. Undvik att äta 3-4 timmar före yogaklassen. Drick mycket vatten timmar före klassen och efter klassen för att hjälpa kroppen att avlägsna toxiner.
Yoga och healing är ingen religion eller sekt-tradition, utan vi tror på att vi alla är lika och att den ovillkorliga kärleken är vår väg till harmoni och lycka.

Kontakta mig anna@yogabrus.com om du har fler frågor och funderingar. Vi välkomnar dig med Kärlek & Ljus.

Copyright © 2019 Yogabrus AB | Yogabrus.com

All rights reserved.

YOGABRUS NYHETSBREV

Genom att klicka på "skicka" godkänner och samtycker du till vår Integritetspolicy

TOP