ANNA BRUS

Anna är en praktiserande Shaman som kommunicerar multidimentionellt Ljus språk & Galaktiska Meddelande mottaget från Arcturians och den Galaktiska Federation. Anna är också Certified Yogalärare E-RYT 500h, KarunaReiki® Master och älskar att dela med sig av guidade Meditationer. Hennes arbete är viktigt och esoteriskt men grundat att tillämpliga i livet. Hon har utvecklat en yoga-modul Samasthitiyoga samt en healing-modul, Samasthiticoach® Healing kurs, som en kraftfull träning mot jämvikt, själshelande och inre frihet.

Anna har varit en sökare sedan hon var barn som tog henne djupt in i sitt inre seende och utforska olika mentala och andliga tekniker. Idag manifesterar hon sanningen i andlighet och önskar ge support till så många som möjligt i sin väg mot uppvaknade och förståelse av det inre Ljus vi alla har inom oss. Hon kanaliserar Ljusets Språk, som är transformerande ljus-koder och information från andevärlden som efter hand anpassar sig till din själ. Som praktiserande Shaman tror Anna på den helande kraften och magin från Natur, Shamansk Trumma, Helande Cirklar och andra vibrerande ljud för själ, kropp, varandra, vår planet Jorden och Universum.

"Do not be afraid to fail, be afraid not to try"

FRIHET ÄR ETT INRE JOBB

Annas omfamnar dig villkorslös kärlek. Hon har professionellt utövat Samasthitiyoga och andra andliga tekniker och traditioner mer än 15 år. Annas mediala förmågor är en medfödd gåva, men glömdes bort under några år. Hennes andliga uppvaknande har sakta öppnats upp under livets prövningar.

Hennes passion för andligt helande och Ljus-språk (Light Language) - att hjälpa människor att förstå sin sanna potential och upptäcka sitt verkliga Jag. Hon känner sig välsignad och tacksam för att kunna dela sin historia för att hjälpa andra att befrias från tidigare blockeringar, rädsla, förvirring, stress, trauma och/eller utbrändhet. Hon är en ljus-arbetare och vill hjälpa till att väcka den gudomliga kraft vi alla har inom oss.
Anna tror på det holistiska synsättet, vilket innebär att kroppen, sinnet, själ och ande är en enhet att samarbeta, såsom vi är alla en energi, som kraftfulla rötter från Moder Jord och förmåga att öppna våra hjärtan - att radera negativiteter och släppa in mer ljus till vår värld.

Annas äkta autentiska arbete är att manifestera sanningen om natur och andlighet som en del av vår egen väg i livet. Besök Anna via Sociala medier, håll kontakten med Anna Brus genom hennes nyhetsbrev, och välkommen att boka en SHAMAN (distans) HEALING med multidimensionellt LJUS SPRÅK.

- Låt oss mötas i Kärlek & Ljus

”Thanks Anna for your authentic Love and Light you share.”

Min medfödda mediala förmåga uppmärksammades snabbt. Jag har alltid älskat naturen såväl som djur och barn, tyckte mycket om att vara ensam, och gillade att observera människor i tystnad och längtan efter att stödja, vägleda och lyfta andra ut livets svårigheter. Jag hade frekventa utanför-kroppen-upplevelser som barn, hörde och såg "utomjordingar" mycket nära mig, och kunde också känna andras rädslor, behov och smärta. I det ögonblicket var jag väldigt rädd och försökte stänga av denna förmåga. Jag började "träna" mig att bli som alla andra. Jag skämdes över att vara annorlunda.

I min senare tonårstid och runt min tid som tjugoåring minns jag mig själv som mycket annorlunda och att mina händer hade instinktiva rörelser på olika sätt som symboler för Ljusspråk. Som jag förnekade i den fasen. Jag har alltid haft stark support från en högre frekvens. När åren gick, blev jag mer och mer förvirrad, stressad och fylld av ångest. Men förutom det levde jag alltid mitt liv med mycket glädje, nyfikenhet och diskretion. Letade alltid efter svar.

Slutligen kom yogan som en räddning. Erfarenheten jag antog var en annan känsla mot hur jag brukade leva mitt stressfulla liv. En djup revolutionär kraft inuti mig väcktes som jag inte kunde förneka. Sakerna och ting började sakta förändras.
Ett par år senare var jag lycklig över att ta mig ur mitt ojordade liv till den fördelaktiga vägen mot yoga, meditation, helande och andlighet. Med bestämdhet vägledde detta mig till mina yogalärarutbildningar, pilgrimsresor och meditation över hela världen, inklusive flera resor till öst och mitt tidigare hem och healing-hus SamasthitiRetreat i Thailand för att helt fördjupa mig i studier och praktiserande av yoga, mental träning och andliga initieringar. Stora skifte genom Vipassana Meditation, självhypnoskurs, utbildning som KarunaReiki®Master och som praktiserande Shaman.

Förutom mina år av andlig träning och yogalärarutbildning är jag också en auktoriserad undersköterska, utbildad informatör, journalist och moder till två.
Idag kan jag se på mitt förflutna som en lång utbildning och mina initieringar med olika Masters som en klar utrensning. Jag har djup respekt och tacksamhet gentemot varje detalj som har uppkommit och som fortfarande framträder i livet.

Jag fick en av mina första initieringar i yoga 2005 under en kvällsklass i Sverige. I början var yoga ett sätt att träna min kropp, men mycket snabbt insåg jag att yoga är att skapa jämvikt för kropp, sinne och ande. Idag är Yoga ett ständigt möte med Gudomligheten och mitt Högre Jag.
Yoga har tacksamt delat mig en pusselbit av vem jag är. Jag tror på att yogans värde ligger i stillheten med medvetenhet, andningen och inre lugn. Jag är grundare av Samasthitiyoga och ägare till två yoga/meditationscentra; Lemuria Healing Center (fd. Blenheim Retreat) i Skåre södra Sverige och Samasthiti Retreat i Thailand (inte längre i bruk).

Min undervisning baseras på integrerad medvetenhet som kombinerar hatha yoga, qigong, yang/yin, yoga anatomi, shamaniska ritualer, Reiki , breathework, mantra, meditation och kraften att öva andliga essentiella ritualer. Min yoga "stil" kommer att bjuda in att öppna din modul mot jämmod, upekka och balans. När jag undervisar kanaliserar jag med det andliga riket för högre vibrationer och ljusa energier att passera.
Du är välkommen att utforska min yoga i öppna yogaklasser och under mina retreats / kurser.
Jag rekommenderar även mina andliga ceremonier, kurser, ljusspråk, Shamanisk Healing och Samasthiticoach® Healing kurs.

Min yogaresa blev en resa tillbaka till mig själv. Tack vare yogan blev jag vägledd mot den mycket uppvaknande meditation Vipassana och min nyfikenhet om mitt psyke, hypnos och Reiki. Plötsligt var jag på väg till Indianstammen i den andliga kulturen och magiska landet Peru för att utforska en ayahuasca healing ceremoni. Möten med professionella Shamaner rensade mina blockeringar, förbi rädsla, smärta och illusion. Upplysande. Pånyttfödd. Själs helande.

Med flertal uppvaknande guidas jag nu från en högre dimension och nuförtiden är jag stolt över att praktisera den mycket gedigna andliga Shamanismen. Denna uråldriga och äkta praktisering har öppnat portar mot 5: e dimensionen och bortom. Som en praktiserade Shaman är jag ständigt medveten om mina guider och erbjuder professionell autentisk Shamanisk healing såväl som distanshealing samt healing i stora grupper. Mina många initierande ascension har förändrat min frekvens av medvetandet. Jag kan nu sätta mig själv i förändrat tillstånd av medvetande och transformera mig till det andliga riket samt kanalisera med guider, hjälpande andar och högre Jag.

BOKA SHAMANIC HEALING MED LJUS SPRÅK

Ljusets språk visades som ett tecken av ovillkorlig kärlek, och plötsligt började jag minnas, som sedan gav mig insikter om vem jag är. Jag visste från mitt modersmål att jag alltid talat detta uråldriga språk av ljus. I början blev jag generad i allmänhet. Jag frågade mina guider vad som hände. De ville inte berätta för mig direkt. Det var min egen resa av förtroende och mod till mig själv, eftersom det inte var något jag normalt brukade göra.

Förtroende växte och all skam och misstro har nu raderats. Ljusspråket är en energi och kommunikation från mitt hjärtcenter, händer och ögon och jag kan uppleva Guds kärlek som en strimma av ljus genom mig till människor (eller djur) vid healing-behandlingar eller i erbjudna healing cirkel med fantastiska individuella resultat och transformerande upplevelser.
Aktuell info under Light Language Healing.

BOKA SHAMANIC HEALING MED LJUS SPRÅK

Jag lever mitt liv som jag lär och undervisar. Djupt från mitt autentiska jag och hjärta. Men det har varit en lång helande-process. Tidens process där jag stannade upp och befriade kroppen från giftiga och ohälsosamma mönster, substans, känslor och tankar. Jag har rensat från förfäder och tidigare tidslinjer. Mycket av dess tydlighet ligger inom det okända och undermedvetna förtroendet. Att bryta igenom mentala barriärer genom att aktivera hälsosamma frekvenser från hjärtcentrat. En ändlös, intressant och mycket produktive healingprocess.

Min andlighet är idag öppen mot Lemuria och våra förfäder och stjärn-stammen Lyrian, Pleiadians och Arcturian, den femte dimensionen och bortom. Ljusets språk har jag inte studerat till utan är fullt upplärd av mina guider att tala detta fantastiska Ljus språk som en transformerande reparerande kod och information som sedan förenar oss med vår själ och essens. Guidades sedan till Jamye Price mfl äldre kvinnor som praktiserat Ljus-språk många år tillbaka. Detta för att få mer grundad information vad som egentligen händer under våra autentiska möte med andliga och utomjordiska kontakter.

Mitt mål för nu och i framtiden är att dela med mig av min tilltro, kreativitet, engagemang och inspiration samt min totala tillit till det Ljus och gudomliga kärleken som vi alla är en del av. Att dela vänlighet och ljus i vardagslivet - till alla.

– Light Language Training, Stockholm June 2019, Jamye Price
– Holy Fire III Usui Reiki Feb 2019. Reiki.org
– Shamanic Advanced 3-Year Training Sep 2018-2020, Bali FSS Core Shamanism
– KarunaReiki®Master Holy Fire II, April 2018, Secourong Göteborg
– Shamanic Training 2018, Thailand FSS Core Shamanism
– Certified Reiki Master May 2017, Sweden
– Shamanic Healing Course April 2017, Peru
– Reiki Art III Education April 2017, Sweden
– 50-hours Immersion Yang/yin with Simon Low March 2017, Koh Samui
– Self-Hypnosis Education Aug 2016, Sweden
– 50-hours Immersion Yang/yin with Simon Low June 2016, Turkey
– 40-hours Immersion (incl Iyengar) with Simon Low Nov 2015, Spain
– Holy Fire Reiki healer Step I+II Education July 2015, Sweden
– 50-hours Immersion Yang/yin with Simon Low April 2015 Bali
– 50-hours Immersion Yang/yin with Simon Low Nov 2014 England
– 50-hours Immersion Yang/yin with Simon Low Jan 2014 Koh Samui
– Vipassana at Doi Suthep Chiang Mai, Mahasi Sayadaw’s teachings, Feb 2012
– Anusara Immersion I,II,III (150-hours) Jonas Westring, Jan-Feb 2012 Chiang Mai
– Sivananda Retreat, Dec 2011 in Kerala, India
– Yogatraining with SV Yogastudio Thailand
– Jivamukti with Karl Straub, Aug 2011 Sweden
– Vipassana meditation course, S.N. Goenka style, June 2011 Sweden
– Anusara Therapy Training with John Friend, May 2011 Sydney
– Anusara Workshops yoga with John Friend and Jordan Bloom, May 2011 Sidney
– RYT 200h education in Viryayoga, 2010 Sweden
– Yinyoga, Hathayoga training with different Masters, 2005

SamasthitiPrayer
Tillsammans
är vi starka
ingen rädsla
bara frihet
som Ett
Tillsammans

SamasthitiMantra
Jag ska ALLTID försöka mitt allra bästa,
att vara vänlig, ärlig och kärleksfull,
i ord, tanke och handling,
mot mig Själv, och ALLA andra!

En önskan
Må vi alla leva i god hälsa

Må vi alla ha frid
Må vi alla fyllas med gudomlig kärlek & ljus
 
Namaste
Amen
AUM

_____________________
Kontakta Anna Brus - anna@yogabrus.com

Copyright © 2019 Yogabrus AB | Yogabrus.com

All rights reserved.

YOGABRUS NYHETSBREV

Genom att klicka på "skicka" godkänner och samtycker du till vår Integritetspolicy

TOP